关注微信领

2021考试真题

22考研资料包

2012年职称英语理工类C级阅读理解(2012.2.20)

2012-02-20 00:00:00来源:网络

新东方在线辅导团队特为考生整理了2012年职称英语理工类每日一练,供大家练习,祝考试顺利!请大家可随时关注新东方在线职称英语考试动态栏目,我们将第一时间公布相关考试信息。

  阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案。    

Health Insurance(保险)

  Most Americans are responsible for their own medical costs.These can be extremely high if a person gets very(51)or has an accident.So people buy a health insurance plan to make sure these costs will be(52).

  Most American colleges and universities have(53)health centers.There may even be a teaching hospital that can treat more serious(54).

  Some medical services may be included in the cost of attending a school.But health insurance is usually needed for extra services.(55)most full-time college students must have insurance.

  Students may already be protected under their family's health plan.If not,many colleges offer(56)own plans.

  The University of Michigan will be our example.Students pay a health service fee.Then there is no extra charge when they are treated for minor(57)problems at the University Health Center.But the school wants students to have health insurance to pay(58)other services.

  The insurance plan(59)by the university costs about one thousand seven hundred dollars a year.Such health insurance(60)generally pay for hospital services,emergency room care and visits to doctors.They(61)do not pay for care of the teeth.And they usually do not pay for treatment of medical conditions that existed(62)the student arrived at school.

  International students at the University of Michigan have two(63).They can buy the university health plan.Or they can(64)private insurance that is approved by the university.

  The school also offers a special International Student Insurance Plan.This pays for most of the services offered(65)the University Health Center that are not included in the health service fee.

  51.A.rich B.poor C.sick D.old

  52.A.laid B.paid C.made D.said

  53.A.family B.woman C.man D.student

  54.A.services B.problems C.needs D.solutions

  55.A.So B.But C.Yet D.Though

  56.A.our B.its C.his D.their

  57.A.personal B.medical C.learning D.travel

  58.A.at B.on C.for D.in

  59.A.taken B.taught C.offered D.accepted

  60.A.dollars B.centers C.plans D.schools

  61.A.usually B.luckily C.suddenly D.carelessly

  62.A.after B.if C.before D.since

  63.A.choices B.conditions C.terms D.cases

  64.A.have B.reject C.invest D.borrow

  65.A.on B.for C.to D.by

  参考答案:51.C 52.B 53.D 54.B 55.A 56.D 57.B 58.C 59.C 60.C 61.A 62.C 63.A 64.A 65.D


本文关键字: 职称英语

2021考研复习备考资料附历年真题

关注新东方在线考研服务号免费获取

更多资料
更多>>
更多内容

2021考研真题及答案解析压缩包

关注公众号回复【考研答案】

近10年考研真题及答案免费下载
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料